Overholdelse af EU-lovgivningen (GDPR)

Kaspersky Password Manager overholder vilkårene i General Data Protection Regulation (GDPR) i alle regioner, hvor programmet distribueres.

Når du accepterer slutbrugerlicensaftalen og privatlivspolitikken, bekræfter du, at du har den krævede alder til at installere Kaspersky Password Manager. Når Kaspersky Password Manager er installeret, vil du blive tilbudt at læse og acceptere de vilkår og betingelser, der kræves til første opsætning og brug af Kaspersky Password Manager.

Der er også en yderligere erklæring, du vil blive bedt om at acceptere: Erklæringen om databehandling til markedsføringsformål, der er nødvendig for at Kaspersky kan give dig mere gavnlige tilbud. Hvis du vælger at acceptere denne erklæringer, kan du til enhver tid afvise den i applikationsindstillingerne.

For at overholde den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR), når du opdaterer Kaspersky Password Manager til version 9.1 eller senere, bliver du bedt om at acceptere slutbrugerlicensaftalen, privatlivspolitik for produkter og tjenester og erklæringen om databehandling for markedsføringsformål.

Se, accepter eller afvis de yderligere vilkår og betingelser

Ifølge betingelserne i GDPR har du ret til at fjerne eller få udleveret alle dine personoplysninger fra Kaspersky. Når du kontakter kundeservice for at få fjernet eller få vist personlige oplysninger, skal du angive computerens unikke id'er.

Computer-id'erne skal gives til kundeservice ved henvendelser om at få fjernet personlige oplysninger